Cégbemutató

Célunk, hogy a korábbi tapasztalatainkat felhasználva további sikeres megbízásokat végezzünk.

What We Do

Building Construction

Lorem ipsum dolor sit consectetur adipiscing elit. Nullam lectus erat

Building Repairs

Lorem ipsum dolor sit consectetur adipiscing elit. Nullam lectus erat

Custom Design

Lorem ipsum dolor sit consectetur adipiscing elit. Nullam lectus erat

Bemutatkozás

A gazdasági környezet igényeire építve jött létre 2008-ban az Izsépker Plusz Kft. A cég tulajdonosának és munkatársainak célja a sikeres működés és a partnerek teljes megelégedettségének elérése. Folyamatosan törekszünk arra, hogy az építőipar területén végzett szolgáltatásunkat magas szinten végezzük. A társaság legnagyobb értékét a minőségi munka, a megbízhatóság és a megrendelői igényekhez történő rugalmas alkalmazkodás mellett a szakembergárda jelenti.

Telephelyünk Kecskeméttől 30 km távolságra helyezkedik el az 52-es főút mellett. A társaság profilja kiterjed a közműépítés teljes vertikumára, a teljesített megrendelések között találhatók egyéb, speciális felkészültséget igénylő mélyépítési javítási, kármentesítési feladatok is.

A megbízható földmunka-gépeinkkel és az azokat kezelő képzett alkalmazottainkkal határidőn belül, a partnerekkel való megegyezést szem előtt tartva látjuk el a ránk bízott feladatokat.

Gépparkunk folyamatos fejlesztését tartjuk szükségszerűnek.

A cég versenyképességének megőrzése érdekében elengedhetetlennek tartjuk, hogy – pályázati források felhasználásával – folyamatos fejlesztéseket hajtsunk végre a telephelyeinken. 2014-ben egy szerelőcsarnokot építettünk, 2016-ban egy acélszerkezet gyártó csarnokot hoztunk létre, valamint felújítottuk irodaházunkat. Az elmúlt években további 2 acélszerkezet gyártó csarnokot építettünk, melyhez pályázat keretén belül élhajlító és lemezmegmunkáló gépek is beszerzésre kerültek, valamint felépítettünk egy új betonkeverő üzemet is.

 A társaság tevékenységi körének diverzifikálását tulajdonosunk a cég hosszú távú fennmaradásának és eredményes működésének nélkülözhetetlen feltételének tekinti. Az aktuális piaci viszonyok között a több lábon állás fontossága miatt, tevékenységi körünk a fémmegmunkálás – azon belül a könnyű fémszerkezet gyártás, valamint az ahhoz szükséges alkatrészek előállítása – területére történő kiterjesztésével kezelhetővé válnak az építőipari szektorra jellemző hullámzó trendek, ezáltal stabil alapot biztosítva az alkalmazottaink munkahelyének megőrzéséhez.

Only the Best

9

Eco Friendly Construction

Donec sollicitudin molestie malesuada. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Cras ultricies ligula sed magna dictum porta. Donec rutrum
9

The Newest Technology Repairs

Donec sollicitudin molestie malesuada. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Cras ultricies ligula sed
9

High Quality Construction Management

Donec sollicitudin molestie malesuada. Praesent sapien massa, convallis a pellentesque nec, egestas non nisi. Cras ultricies ligula sed

Years Established

Completed Projects

Field Workers

Office Staff